Tennis meets Padel

Tennis meets padel op tennisclub Stekene

Op zaterdag 30 maart trappen we het zomerseizoen op gang.
We maken er een onvergetelijke dag van, waarin padellers en tennissers de twee sporten (en elkaar :-)) kunnen leren kennen.

We werken met een doorschuifsysteem, tennis en padel door elkaar (genre de mixed nights/clubavonden) van telkens 20 minuten.
Geen paniek als je "de andere sport" nog nooit gedaan hebt; er is materiaal aanwezig en er lopen ook trainers van de Jan Stilten Tennis- en Padel Academy rond die leuke tips/opdrachtjes geven om dit allemaal fijn en vlot te laten verlopen.
Deze hele dag wordt GRATIS aangeboden door Tennisclub Stekene, Sportcentrum De Reep en de Jan Stilten Tennis- en Padelacademy.
We hopen dus dat jullie massaal aanwezig zullen zijn?
Graag je aanwezigheid hieronder bevestigen, zodat we weten hoeveel mensen we mogen verwachten.
Iedereen welkom!

16u00 - 18u00
Tennis & Padel in een doorschuifsysteem.
Bij mooi weer: Tennisclub Stekene
Slecht weer: Sportcentrum De Reep